Fa-ti un CADOU
Primesti servicii de 600 lei
si tu investesti DOAR 300 lei

Tu investesti 300 de lei si noi iti oferim servicii de 600 de lei. Voucher-ul este valabil pentru tine sau poti sa il faci CADOU unui prieten.

Image

De multe ori ne acoperim gura cand zambim sau radem in hohote, fiind frustrati de aspectul danturii.

Am ales sa facem aceasta campanie de preventie a problemelor grave de dantura, cunoscand cat de mare este impactul lor in viata unei persoane. Efectele legate de stima de sine, de exemplu, nu sunt doar in cazul unui adult, pentru copii aduc multa suferinta interioara si diminuarea potentialului nativ, stima de sine este foarte grav afectata daca un copil evita sa zambeasca relaxat.

Stim ca preventia dentara nu este inca un obicei in Romania si 8 din 10 persoane ajung in cabinet din cauza urgentelor dentare, cu dureri de dinti. Din pacate, in momentul in care apare o durere la un dinte, afectiunea este avansata si implica tratamente multiple si costuri mai ridicate.

Sunt persoane care nu au fost niciodata la medicul stomatolog pana in varsta de 40 de ani.

E clar ca acolo apar multe afectiuni si de exemplu depunerea de tartru poate cauza si probleme gingivale: sangerari, retractia gingiei, respiratie urat mirositoare, etc.

O igienizare  constanta (detartraj, periaj profesional, air-flow), ne scuteste de multe afectiuni si in plus ne mentinem dantura curata, fara coloratii sau pete dentare.

Oferim acest suport din partea echipei de medici pentru ca din ce in ce mai multe persoane sa aiba o evaluare clara a starii de sanatate dentara si sa inceapa tratamentele in faza incipienta a afectiunilor.

Image

La fiecare voucher achizitionat,
noi vom dubla valoarea servicilor oferite

Pentru a achizitiona un voucher pe care il poti folosi chiar tu sau il poti darui unei persoane dragi, este necesar sa ne contactezi pe Facebook sau WhatsApp. Vei primi imediat detalii pentru plata si voucherul in format electronic. Vouchere disponibile in valoare de 300 lei sau 350 lei.

Valabilitatea este de 3 luni de la data achizitiei

* O persoana poate folosi maxim un voucher. Prin acest voucher poti beneficia de orice tratamente dentare, insa respectand pasii corecti in medicina dentara, adica diagnosticare afectiuni dentare (consultatie, radiografii) si respectarea timpilor de vindecare.

** Daca iti place sa faci CADOURI, sigur orice persoana se va bucura sa-i oferi un astfel de voucher.

*** Nu se pot continua tratamente incepute si in curs de executie in alte cabinete. Exemplu: controale ortodontice la aparate dentare.

La fiecare voucher achizitionat, noi vom dubla valoarea servicilor oferite.

Plata se face prin ORDIN de PLATA catre datele de mai jos sau la sediul nostru din Strada Sfantul Ilie, nr. 5, Bucuresti.

S.C. Clinica Smile Makers SRL, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/10670/28.8.2020, cod de inregistrare nr. 42977737, Cont IBAN RO78BTRLRONCRT0563013801, deschis la Banca Transilvania.